Marta Olivan

Marta Olivan

Em vaig llicenciar en Biologia a la UB. Mentre estudiava vaig treballar fent classes particulars i espectacles al carrer. Abans d’acabar la carrera tenia clar que en realitat volia seguir aprenent viatjant (ja ho feia durant mesos mentre estudiava), així que durant anys vaig viure movent-me d’un cantó a un altre, treballant bàsicament fent espectacles.

Vaig estudiar teatre durant un any, abans de muntar un restaurant a Barcelona amb dos amics. L’experiència va durar 5 anys, durant els quals vaig aprendre a gestionar un negoci i a treballar amb gent dia a dia. Vaig vendre la meva part de la societat i em vaig posar a estudiar ioga, tai chi i zen, que ja formaven part de la meva vida des de feia anys. Vaig començar a fer classes però vaig haver de deixar-ho tot, ja que la meva esquena no em va permetre seguir endavant. Actualment he tornat a fer classes de ioga i ensenyo també a gestionar crisi i dolor a través de tècniques de respiració, atenció i exercicis.

//

Me licencié en Biología en la UB. Mientras estudiaba trabajé dando clases particulares y haciendo espectáculos en la calle. Antes de acabar la carrera tenía claro que en realidad lo que quería era seguir aprendiendo viajando (ya lo hacía durante meses mientras estudiaba), así que durante años viví moviéndome de un lado a otro, trabajando básicamente de hacer espectáculos.

Estudié teatro durante un año, antes de montar un restaurante en Barcelona con dos amigos. Experiencia que duró 5 años y de la que aprendí a gestionar un negocio y a trabajar con gente día a día. Vendí mi parte de la sociedad y me puse a estudiar yoga, tai chi y zen, que ya formaban parte de mi vida desde hacía años. Empecé a dar clases pero tuve que dejarlo todo por que mi espalda no me permitió seguir adelante. Actualmente he vuelto a dar clases de yoga y enseño también a gestionar crisis y dolor a través de técnicas de respiración, atención y ejercicios.