Mar García Puig

Mar Garcia Puig

Vaig néxier a Barcelona el 1977, de mare barcelonina i pare sorià. Tret d’estades curtes a l’estranger per motius d’estudis, he viscut en aquesta ciutat tota la meva vida. Sóc llicenciada en Filologia Anglesa per la Universtitat de Barcelona i vaig obtindre el Diploma d’Estudis Avançats en Ciència Cognitiva i Llenguatge, un programa interunivestari en el qual conflueixen la filosofia, la lingüística i la psicologia. He cursat estudis de postgrau en literatura i edició a la Universitat de Dublín (UCD) i a la Universitat de Stanford. Sóc una apassionada de la literatura i les llengües i he dedicat tota la meva vida professional, des de fa més de deu anys, a l’edició literària. Parlo, escric i llegeixo, a més de català i castellà, anglès, francès, alemany i italià.

Participo a PODEM, en el Cercle de Feminismes i en la Comissió de Gèneres del Cercle de Barcelona, des dels seus inicis. Vaig arribar a PODEM amb la convicció que la gent sense experiència prèvia en la política institucional tenim la capacitat i la responsabilitat d’exercir la nostra pròpia representació, i amb la voluntat de posar la meva experiència i coneixement en el sector cultural al servei de l’esforç col·lectiu per fer de la cultura un dret real, en el qual es garanteixi la diversitat i la participació de tota la societat.

//

Nací en Barcelona en 1977, de madre barcelonesa y padre soriano. Exceptuando breves estancias en el extranjero por estudios, he residido en esta ciudad toda mi vida. Soy licenciada en Filología Inglesa por la Universidad de Barcelona y obtuve el Diploma de Estudios Avanzados en Ciencia Cognitiva y Lenguaje, un programa interuniversitario en el que confluyen la filosofía, la lingüística y la psicología. He realizado estudios de posgrado en literatura y edición en la Universidad de Dublín (UCD) y en la Universidad de Stanford. Soy una apasionada de la literatura y las lenguas, y he dedicado mi vida profesional desde hace más de diez años a la edición literaria. Hablo, escribo y leo, además de catalán y castellano, inglés, francés, alemán e italiano.

Participo en PODEMOS, en concreto en el Círculo de Feminismos y en la Comisión de Géneros del Círculo de Barcelona, desde sus inicios. Llegué a PODEMOS con la convicción de que la gente común, sin experiencia previa en la política institucional, tenemos la capacidad y la responsabilidad de ejercer nuestra propia representación, y con la voluntad de poner mi experiencia y conocimiento en el sector cultural al servicio del esfuerzo colectivo por hacer de la cultura un derecho real, en el que se garantice la diversidad y la participación de toda la sociedad.