Emilio Rojo

Emilio Rojo

La meva mare es d’Alcoy i el meu pare de Málaga i jo vaig néixer a Barcelona. Vaig treballar a la Diputació mentre estudiava Medicina. En acabar em vaig especialitzar en Psiquiatria (MIR, Hospital de Bellvitge). La Maria i jo ens vam casar i la família va créixer amb el Josep i la Luzma. Adjunt de l’Hospital de Bellvitge (tesi, llibres i treballs científics, a més de ser tutor de residents), Cap de servei a Granollers (2006), Director de l’àrea (2008) i director adjunt Hospital Benito Menni i director assistencial del projecte català d’empoderament Activa’t (2014). Professor d’universitat (psiquiatria i gestió sanitària).

He militat al PSC. El juliol m’incorporo a PODEMOS (Sanitat i Sant Andreu). Gaudeixo amb neurociències, natura, cultura i arreglant coses.

//

Mi madre es de Alcoy y mi padre de Málaga y yo nací en Barcelona. Trabajé en la Diputación mientras estudiaba Medicina. Al acabar me especializé en Psiquiatría (MIR, Hospital de Bellvitge). María y yo nos casamos, la familia creció con José y Luzma. Adjunto del Hospital de Bellvitge (tesis, libros y trabajos científicos, además de ser tutor de residentes), Jefe de servicio en Granollers (2006), Director del área (2008) y director adjunto Hospital Benito Menni y director asistencial del proyecto de empoderamiento Activa´t (2014). Profesor de universidad (psiquiatría y gestión sanitaria).

He militado en el PSC. En julio me incorporo a PODEMOS (Sanitat i Sant Andreu). Disfruto con neurociencias, naturaleza, cultura y arreglando cosas.