Arnau Mallol

Arnau Mallol

Ferm defensor de la justícia, la democràcia i la llibertat. La meva activació política i social comença amb la lluita en defensa del barri de Poblenou de Barcelona i la seva gent, en el moviment juvenil i després en el moviment universitari en defensa de l’educació pública i de qualitat, on vaig exercir de portaveu estudiantil durant les grans mobilitzacions contra el Procés de Bolonya.

Actualment formo part de diversos projectes socials i participo, des del seu naixement, a Guanyem Barcelona. Sóc jurista, llicenciat en dret per la Universitat Pompeu Fabra, i tècnic en Prevenció de Riscos Laborals per la Universitat Oberta de Catalunya.

//

Firme defensor de la justicia, la democracia y la libertad. Mi activación social y política empieza con la lucha por la defensa del barrio de Poblenou de Barcelona y su gente, en el movimiento juvenil y después en el movimiento universitario por la educación pública i de calidad, donde fui portavoz estudiantil durante las grandes movilizaciones contra el Proceso de Bolonia.

Actualmente formo parte de diferentes proyectos sociales y participo, desde su creación, en Guanyem Barcelona. Soy jurista, licenciado en derecho por la Universitat Pompeu Fabra y técnico en Prevención de Riesgos Laborales por la Universitat Oberta de Catalunya.