Àlex Morcuende

Alex Morcuende

Hospitalenc de 25 anys, passo gran part de la meva vida a la ciutat de Barcelona. Entre el barri del Raval, on treballo com a investigador a la Facultat de Geografia i Historia, i el districte de Sants-Montjuïc, on passo gran part del meu temps lliure. Actualment desenvolupo el meu projecte de tesis doctoral en la qual treballo al voltant de les classes socials i l’urbanisme a la Barcelona actual. Els moviments socials i la joventut són altres temes en els quals treballo.

Des de l’institut participo en diferents moviments socials, entre els quals el més important ha estat el moviment estudiantil, participant del moviment assembleari i d’associacions estudiantils. Actualment continuo vinculat a la lluita per a una universitat pública i d’altres espais per tal de construir la condició indispensable pel canvi que és un moviment organitzat en defensa dels drets de les joves.

//

Hospitalense de 25 años, paso gran parte de mi vida en la ciudad de Barcelona. Entre el barrio del Raval, donde trabajo como investigador en la Facultad de Geografía e Historia, y el distrito de Sants-Montjuic, donde paso gran parte de mi tiempo libre. Actualmente desarrollo mi proyecto de tesis doctoral sobre las clases sociales y el urbanismo en la Barcelona de hoy. Otros temas en los que trabajo son los movimientos sociales y la juventud.

Desde el instituto participo en diferentes movimientos sociales. El más importante ha sido el movimiento estudiantil, donde he participado en el movimiento asambleario y en asociaciones estudiantiles. Actualmente continúo vinculado a la lucha por una universidad pública y otros espacios para construir la condición indispensable para el cambio que es un movimiento organizado en defensa de los derechos de las jóvenes.