Marc Bertomeu presenta la candidatura ÉCQP

“Venim de tot arreu i venim d’enlloc. Venim de molta gent que venia participant i venim de gent individual que ha decidit posar-se a treballar amb un objectiu comú que és arribar a les institucions i trencar la dinàmica dels partits tradicionals per tal de recuperar aquestes institucions que, entenem, no estan al servei de la ciutadania. I també venim del no-res, venim de molta gent que no ha participat mai en política, que estava en aquesta cosa que anomenem desafecció i que ha vist que hi havia una oportunitat per tal de que la política tingués una participació efectiva i que no hi haguessin aquets espais de participació com els que hi ha actualment que, més que decidir res, son espais buits.”

//

“Venimos de todas partes y venimos de ningún sitio. Venimos de mucha gente que ya venía participando y venimos de gente individual que ha decidido ponerse a trabajar con un objetivo común que es llegar a las instituciones y romper la dinámica de los partidos tradicionales para recuperar estas instituciones que, entendemos, no están al servicio de la ciudadanía. Y también venimos de la nada, venimos de mucha gente que no ha participado nunca en política, que estaba en esta cosa que llamamos desafección y que ha visto que había una oportunidad para que la política tuviera una participación efectiva y para que dejaran de existir espacios de participación como los que hay actualmente, que más que decidir nada, son espacios vacíos.”

About these ads